Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Facebook
Elektromos kisautók, Quadok, Motorok

Háztartási Csokiszökőkútak

 Fő kategória >Háztartási Csokiszökőkútak

Csokiszökőkút- csokiimádók legnagyobb kedvence!

 

A NÁLUNK KAPHATÓ CSOKIKÚTAK OLVASZTJÁK A CSOKOLÁDÉT!

 

Háztartási csokiszökőkútaink biztos sikert aratnak legyen az akár egy kertiparti, házibuli, esküvő. Édesszájú vendégeinek felejthetetlen élményt nyújt az egybefüggő csokizuhatag, mely úgy fest ,mint egy gusztusos csokitorta.


Elegáns stílus, levehető és szétszedhető torony, csendes motor, csokoládé olvasztás - ezek jellemzik a szökőkútjainkat.

Mit lehet mártogatni?

 

Eper, banán, cseresznye, alma, körte, barack, szőlő, ananász, egres, kiwi, mangó, málna, narancs, mandarin, fánk, aszalt gyümölcs és még sok-sok más egyebet. Csak a saját fantáziája szab határt.
Ügyeljen arra, hogy ne mártogasson könnyen morzsolódó élelmiszert, mivel az eltömheti a tornyot és így negatív hatással lehet a csokizuhatag küllemére.

 

Milyen és mennyi csokival működik?

 

A Premier szökőkút min. 500 gr. csokoládéval működik és a maximális kapacitása kb. 1.2 kg.

Kútjainkba a kiváló minőségű és magas kakaóvaj tartalmú, kifejezetten csokikútakba készült Callebaut belga csokoládét ajánlom.

Ha táblás csokoládét szeretne olvasztani, akkor felaprítás után keverjen olajat vagy egyéb zsiradékot a csokoládéhoz. Az arány kb. 1 kg csokihoz 1 dl olaj. Tilos olyan táblás csokoládét olvasztani amiben van pl. mogyoró, grillázs stb.

 

Miért érdemes háztartási csokoládészökőkútat venni?

 

Pillanatok alatt elkészíthető desszert - Attraktív vendégvárás - Finom szórakozás. - Gyümölcsöket mártogatva nagyon egészséges desszert. - Fantasztikus ízkavalkád.


Sorrend:


Webáruház készítés